Skip to main content

Sponsorer säsongen 2017

By 11 december, 2016Okategoriserade

I mitt förra inlägg berättade jag om målsättningen med nästa säsong och om att jag tar sikte på två fulldistans Ironman under 2017.

Precis om många andra sporter kostar triathlon en del pengar. Kanske lite mer pengar i jämförelse då det handlar om tre olika grenar. Som nybörjare klarar man sig långt med enkel utrustning men desto mer seriös man blir desto större krav börjar man ställa på sina prylar. Nu har jag kommit så pass långt i mitt utövande att jag genom åren har byggt upp min utrustning till en genomgående hög klass. Nu handlar det mer om underhåll och om att sporadiskt byta ut sliten utrustning.

Utöver utrustningen är startavgifterna den i särklass största utgiften. En anmälningsavgift till Ironman kostar idag ca 5700:-, en Ironman 70.3 ca 2500:- och andra medeldistanslopp ca 1200-1500:- Ofta tillkommer också resa och logi.

Vidare tillkommer medlemsavgifter till föreningar, badkort, licens, försäkringar samt coachning och kurser .

Summa summarum blir en seriös satsning ganska kostsam och då är det oerhört skönt att få hjälp på traven. Jag har haft ett jättebra stöd under 2016 men under nästa säsong blåser det medvind från flera håll vilket jag ska berätta mer om nu!

 

ica_maxi

Jag är oerhört glad och stolt över att ha påbörjat ett samarbete med Katrineholms främsta matbutik! Extra kul därför att ICA Maxi har en speciell betydelse för mig och min triathlonkarriär. Det var nämligen där allting började, i ICA Maxi triathlon 2013 då jag för första gången provade på ett triathlon!

Inför tävlingen var mina kunskaper om triathlon begränsade och jag fick fråga flera gånger om ordning för de olika disciplinerna. Jag bröstsimmade de 400 metrarna iförd löpartajts, jag cyklade på min MTB och löpte till slut i mål lycklig, upprymd och med känslan att det här skulle jag göra igen! Tävlingen blev startskottet för mitt liv som triathlet!

ICA Maxi är också initiativtagare till ICA-klassikern som går ut på att göra de olika klassiker-loppen i sin egen takt under en begränsad tidsperiod. Ett fantastiskt initiativ som stimulerar motion och rörelseglädje!

ICA MAXI i Katrineholm
fullsizerender-6

logo-3

Vid sidan om träning, familjeliv och jobb har husrenovering tagit en hel del av min tid i anspråk de senaste åren. Vid ett byggprojekt är det direkt avgörande att samarbeta med en professionell byggvaruhandel. Jag har från första spiken alltid använt mig av XL-Bygg i Ålsäter och kommer för alltid att fortsätta med det! XL-Bygg håller lika hög klass på sina produkter som på sin service!

XL-Bygg i visade senast prov på sin goda vilja och engagemang när de gick in som huvudsponsor under mitt arrangemang Höstkalaset och hinderbanan XL-Challenge tidigare i år.

Nu kommer XL-Bygg i Ålsäter att stötta min personliga triathlonsatsning och jag kommer med stolthet att bära deras namn på kläderna!

XL-Bygg i Ålsäter

GJB 16-0035 LOG ECD Logo CMYK

Som triathlet känns det jättekul att inleda ett samarbete med ett cykelföretag! Eskilstuna Cykeldepå säljer cyklar utöver det vanliga av det Tyska kvalitetsmärket Haibike! Här finns grymma och prisvärda cyklar för landsväg, MTB och med eldrift!

Eskilstuna Cykeldepå drivs av entusiaster och finns i lokalerna inne på GJ Bil på Mått Johanssons väg 24 i Eskilstuna.

Eskilstuna Cykeldepå

silver-och-stal

Silver och Stål i Vingåker stod bakom min satsning under säsongen 2016 och jag dem att tacka för att jag kunde uppnå mitt stora mål, en Ironman under 10 timmar! Nu har jag förlängt samarbetet över nästa säsong.

Med sikte på Ironman känns det extra kul med ett företag som sysslar med just stål. Silver och Stål har tidigare visat stor generositet genom att sponsra med specialtillverkade medaljer till löptävlingarna Lovas lopp och Linas mil flera år i följd.

Jens Pettersson som är platschef har dessutom visat stort personligt engagemang vid sidan om tävlingsbanan!

Silver och Stål

loggo

Tweeler Bikes i Västervik har varit en av de starkaste faktorerna till mina framgångar det senaste året. Under säsongen 2016 fick jag låna en helt ny tempocykel av toppklass som drev mig framåt likt en raket. När låneavtalet löpte ut fick jag ett mycket förmånligt erbjudande om att köpa loss cykeln och det fanns aldrig någon tvekan.

Utöver cykeln har Björn på Tweeler Bikes skämt bort mig med reservdelar och service.

Tweeler Bikes säljer alla typer av cyklar och skräddarsyr dem enligt kundens önskemål.

Under 2017 finns det spännande planer på test och utveckling av produkter och jag ser verkligen fram emot det!

Tweeler Bikes

 

ninas-fotstuga

Trötta fötter behöver kärlek och det är precis vad Ninas fotstuga bidrar med. Under 2016 tog Nina både hand om mina fötter och hjälpte mig ekonomiskt. Att samarbetet fortsätter under 2017 är väldigt värdefullt för mig! Nina brukar även stå längs med tävlingsbanan och heja fram mig!


Med denna urstarka stöttning är förutsättningarna bättre än någonsin! Jag är väldigt tacksam och jag kommer att göra allt för att vara en god ambassadör!

I mitt senaste inlägg beskrev jag en riktig träningspeak. Dessvärre befinner jag mig just nu i det motsatta efter lite sjukdom och stress både på jobbet och fritiden. Jag låter mig dock inte stressas av utebliven träning utan ser värdet i att kunna känna av kroppen och prioritera. Träningslusten är det i alla fall inget fel på utan jag längtar verkligen efter några mils löpning med pannlampa i blötsnö! 🙂

Leave a Reply

Close Menu

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com